Wraak van een maffiakoningin (Vengeance of a Mafia Queen)

Release Date: May 25, 2023

Vallen voor de vijand was nooit het plan…

Een traumatische gebeurtenis op mijn dertiende liet me beschadigd achter. Mijn ontvoerder ontnam me mijn jeugd en probeerde me te breken. De wetenschap dat mijn vader achter mijn ontvoering zat, zorgde ervoor dat mijn hart van steen werd. En toen hij eindelijk dood was, danste ik op zijn graf.

Hem kon ik wegstrepen van mijn lange wraaklijst. Nu de rest nog.

Mijn brandende verlangen naar wraak is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Het zorgt ervoor dat ik mijn doelen na blijf streven en maakt mijn weg naar de top bitterzoet. Mannen zijn zwak. Vooral mannen in de top van de onderwereld. Een knap koppie en de belofte van een wilde avond leidt ze gemakkelijk af.

En nu ben ik aan de macht.

Nu buigt de onderwereld voor mij.

Behalve hij. De broer van mijn ontvoerder. Massimo ligt dwars bij elke stap die ik wil zetten. Hij moet niet denken dat de explosieve aantrekkingskracht tussen ons een reden is die me van mijn doel weerhoudt. Zijn familie is mijn vijand. Hij is mijn vijand… En hij weet van niets.

Ik stop niet voordat ik wraak heb genomen. Tot dat iedereen die mij pijn heeft gedaan, zijn verdiende straf heeft gekregen. Tegen de tijd dat ze snappen wat er gaande is, is het te laat.

Ze hebben geprobeerd alles van me af te nemen.

Maar waar zij faalden, zal ik zegevieren.

Receive the latest news

Subscribe to Siobhan's romance newsletter

Join my romance mailing list today to receive a free ebook and bonus content.